Βροχές, καταιγίδες και Μποφόρ

Βροχές, καταιγίδες και Μποφόρ Facebook Twitter
0

Βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα ανατολικά και νότια και άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 7 με 9 μποφόρ, σήμερα σύμφωνα με την ΕΜΥ.

 Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΉ ΠΡΌΓΝΩΣΗ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές στη Θράκη και πιθανώς στην ανατολική Μακεδονία μέχρι το μεσημέρι. Λίγα χιόνια στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.

Ανεμοι: στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 8 και πρόσκαιρα τοπικά 9 και βαθμιαία και από τα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 06 έως 14 βαθμούς κελσίου. Κατά τόπους στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές, στα νότια καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και χιόνια στα ορεινά (πάνω από τα 900 μετρά). Από το μεσημέρι τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 6 με 7 και στα νοτιότερα τμήματα του Ιονίου 8 με 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασια: από 10 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και στα νότια πρόσκαιρες καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Γρήγορα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα σταματήσουν.

Ανεμοι: νότιοι 7 με 9 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.

Θερμοκρασια: από 09 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Από το μεσημέρι και από τα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και στις Κυκλάδες θα σταματήσουν.

Ανεμοι: νότιοι 7 με 9 μποφόρ και βαθμιαία από τα δυτικά σε δυτικοί με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασια: από 16 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ .

Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 7 με 8 και στα βόρεια τοπικά 9 μποφόρ που βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασια: από 15 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές με σταδιακή βελτίωση.

Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 7 με 8 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.

Θερμοκρασια: από 12 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές νωρίς το πρωί κυρίως στα ανατολικά.

Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και το απόγευμα πρόσκαιρα 6 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 09 έως 13 βαθμούς κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΔΟΣ ΑΣΤΕΓΟΣ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ

Ελλάδα / Ρόδος: «Μου έδωσαν 160 ευρώ για να με αποζημιώσουν» - Συνεχίζεται η έρευνα για τον άστεγο που έριξαν στο σιντριβάνι

Το θύμα της επίθεσης μίλησε σε τοπικό Μέσο για όσα συνέβησαν πριν από μερικές ημέρες στη Ρόδο, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται
LIFO NEWSROOM