Βροχές και καταιγίδες σήμερα

Βροχές και καταιγίδες σήμερα Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, στα δυτικά ηπειρωτικά, στη βόρεια Ελλάδα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται για σήμερα.

Τοπικές χιονοπτώσεις αναμένεται να εκδηλωθούν στα ορεινά τμήματα και αργά το βράδυ και σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στη Στερεά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 και τοπικά 17 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 1 έως 11 στη βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 15 στη δυτική Ελλάδα, από 4 έως 16 στο βόρειο Αιγαίο και από 8 έως 16 και τοπικά 17 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι θερμοκρασίες στα ορεινά θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νοτιοδυτικά έως 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά από το απόγευμα σε δυτικούς – βορειοδυτικούς με μικρή ενίσχυση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σκ

Ελλάδα / Αράχωβα: Αντιδρά η Ένωση Ξενοδόχων με αφορμή τον φρικτό θάνατο του Όλιβερ - «Δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία»

Το hashtag #CancelArahova, που πρακτικά στιγματίζει τους νόμους σιωπής, οι οποίοι συγκαλύπτουν τον δράστη της φρικτής θανάτωσης του χάσκι, προκάλεσε την αντίδραση του συγκεκριμένου κλάδου επαγγελματιών
NEWSROOM
Τουρισμός και Αρχιτεκτονική: Eνώνοντας τους δύο κόσμους σε ένα μοναδικό συνέδριο

Ελλάδα / Τουρισμός και Αρχιτεκτονική: Eνώνοντας τους δύο κόσμους σε ένα μοναδικό συνέδριο

Κορυφαίοι αρχιτέκτονες, μηχανικοί, θεσμικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι και επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού έδωσαν το "παρών", εδραιώνοντας το μοναδικό τομεακό Συνέδριο για την αρχιτεκτονική και τον τουρισμό στη χώρα
NEWSROOM