Βρέθηκε βλήμα όλμου στις Αλυκές Βόλου- Κλείνει η ακτή

Βρέθηκε βλήμα όλμου στις Αλυκές Βόλου- Κλείνει η ακτή Facebook Twitter
0

Kλείνει η ακτή στις Αλυκές Βόλου, καθώς εντοπίστηκε από λουόμενο, βλήμα- πιθανώς όλμου.Κλιμάκιο βατραχανθρώπων έσπευσε στην περιοχή προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση και αν χρειαστεί να προχωρήσει στην εξουδετέρωση του βλήματος.

Το βλήμα εντοπίστηκε σε απόσταση 50 μέτρων από την ακτή και σε βάθος περίπου 50 μέτρων. 

Σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Βόλου, σήμερα Τρίτη 18 Ιουλίου, πρόκειται να εκτελεστεί επιχείρηση εξουδετέρωσης πυρομαχικού, με ελεγχόμενη έκρηξη στη θαλάσσια περιοχή των Αλυκών. Για το λόγο αυτό απαγορεύεται η προσέγγιση και κολύμβηση στις Αλυκές, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύκλωμα στην Κρήτη: Νέο ηχητικό από συνομιλία Καμμένου με τον φερόμενο αρχηγό

Ελλάδα / Κύκλωμα στην Κρήτη: Νέο ηχητικό από συνομιλία Καμμένου με τον φερόμενο αρχηγό

Στις νέες συνομιλίες ακούγεται ο Πάνος Καμμένος να διαβεβαιώνει τον φερόμενο αρχηγό του κυκλώματος πως προώθησε στο επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ το αίτημα να επιλεγεί δικός τους ιερωμένος για μητροπολίτης
LIFO NEWSROOM