Βούλα: Αυτός είναι ο 34χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού τριών γυναικών και μίας ανήλικης

Αυτός είναι ο 3χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού τριών γυναικών και μίας ανήλικης στη Βούλα Facebook Twitter
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
0

Στο φως της δημοσιότητας δίνει η Αστυνομία, έπειτα από εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 34χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 10 Μαΐου στο Περιστέρι, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τον (επ) KHAN (ον) IMRAN του MUHAMMAD ABBAS και της KAUSAR , γεννηθέντα την 18-9-1987 στο Πακιστάν.

Αυτός είναι ο 34χρονος που κατηγορείται για τέσσερις απόπειρες βιασμού στη Βούλα Facebook Twitter
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Αυτός είναι ο 3χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού τριών γυναικών και μίας ανήλικης στη Βούλα Facebook Twitter
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η αστυνομία καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πώς τις προσέγγισε

Ήταν βράδυ στις 27 Απριλίου, όταν ο φερόμενος δράστης κινούμενος πεζός στην περιοχή της Βούλας, σε δρόμους με χαμηλό φωτισμό και μειωμένη κίνηση, στοχοποίησε ανήλικη και τρεις γυναίκες νεαρής ηλικίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, αρχικά τις προσέγγισε με το πρόσχημα της παροχής πληροφοριών και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με σκοπό τον εξαναγκασμό τους σε γενετήσιες πράξεις.

Από έρευνα ταυτοποιήθηκε ο δράστης, ο οποίος και εντοπίστηκε σε καφετέρια στην περιοχή του Περιστερίου. Παρά την προσπάθειά του να διαφύγει, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάπραξη των αξιόποινων πράξεών του την 27-4-2021, ενώ αναγνωρίσθηκε από το σύνολο των θυμάτων του.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ