Βόλος: Συνελήφθη μητέρα-αρνήτρια -Δεν έστελνε την κόρη της στο σχολείο για 1,5 χρόνο

Περιπολικό στον δρόμο Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Στη σύλληψη μιας 33χρονης μητέρας προχώρησαν οι αρχές στον Βόλο, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Η γυναίκα, όπως μεταδίδει το TheNewspaper.gr, δήλωνε αρνήτρια των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας και γι΄αυτό δεν έστελνε την κόρη της στο σχολείο, τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Η περίπτωση αυτή αποκαλύφθηκε χάρη στην έρευνα που ξεκίνησε η αστυνομία του Βόλου, μετά από εισαγγελική εντολή για τα 14 παιδιά που δεν βρίσκονταν στο σχολείο το τελευταίο διάστημα σε Βόλο, Αλμυρό και Σκόπελο.
«Είναι η αρχή σε μία υπόθεση που θα βγάλει λαβράκια για τη δράση των αρνητών του κορωνοϊού» λένε δικαστικές πηγές στο TheNewspaper.gr .

Η 33χρονη ζήτησε και έλαβε αναβολή μέχρι αύριο για να απολογηθεί και αφέθηκε ελεύθερη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM