Βόλος: Έκαναν πάρτι γενεθλίων σε προαύλιο σχολείου - Καταγγελία και πρόστιμα

Βόλος: Έκαναν πάρτι γενεθλίων σε προαύλιο σχολείου - Καταγγελία και πρόστιμα Facebook Twitter
0

Πρόστιμα σε ανήλικους που παραβίασαν τις απαγορεύσεις κατά της διασπορά του κορωνοϊου και συμμετείχαν σε πάρτι το βράδυ του Σαββάτου σε σχολείο στον Βόλο ,επέβαλε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για συγκέντρωση 40 νεαρών ατόμων στον προαύλιο χώρο του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας για πάρτι γενεθλίων. Οι περισσότεροι νεαροί τράπηκαν σε φυγή μόλις έφθασαν οι αστυνομικοί έπειτα από καταγγελία πολίτη.

Από τους παρευρισκόμενους συνελήφθησαν 7 άτομα σε βάρος των οποίων επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση μέτρων και άσκοπη μετακίνηση.

Επίσης συνελήφθησαν, αργά χθες το απόγευμα, 4 άνδρες έπειτα από καταγγελία στην Αστυνομία, διότι είχαν στήσει γλέντι στο Σκοπευτήριο της Νέας Αγχιάλου.

Το γλέντι διοργάνωσε ένας 45χρονος στον οποίον επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ συμμετείχαν ένας 55χρονος, ένας 51χρονος και ένας 46χρονος σε βάρος των οποίων επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM