Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Έρευνες στα σπίτια των 3 εμπλεκόμενων, κατασχέθηκαν τα κινητά τους

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Έρευνες στα σπίτια των 3 εμπλεκόμενων, κατασχέθηκαν τα κινητά τους Facebook Twitter
Πηγή φωτό ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού που έχει καταγγείλει η 24χρονη στη Θεσσαλονίκη. 

Με εντολή της ανακρίτριας η υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Αττικής έκανε έρευνα στα σπίτια των τριών που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση, στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνά τους, που είχαν μαζί τους την Πρωτοχρονιά, τα οποία θα σταλούν στην ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση, στη Θεσσαλονίκη.

Έρευνες στο σπίτι του άνδρα που την κάλεσε  

Στο μεταξύ, έρευνες πραγματοποιήθηκαν και στο σπίτι του άνδρα που προσκάλεσε την 24χρονη στο πάρτι, στο πλαίσιο της παράλληλης έρευνας για τα αδικήματα της μαστροπείας και της διακίνησης ναρκωτικών, που διατάχθηκε από την Εισαγγελία, μετά την καταγγελία του βιασμού. 

Από το σπίτι του κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και εξετάζονται από την αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ.  

Για αυτόν τον λόγο, ο συγκεκριμένος βρίσκεται στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ αναφέρουν ότι δεν έχει γίνει προσαγωγή- πληροφορία που είχε διαρρεύσει νωρίτερα- ούτε σύλληψή του, αλλά ο λόγος της παρουσίας του στο αστυνομικό μέγαρο είναι τυπικός και συνδέεται με κατασχέσεις.

Στην ανακρίτρια η 24χρονη 

Σε εξέλιξη είναι από τις 13:30 η συμπληρωματική κατάθεση της 24χρονης, ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης. 

Η κατάθεση γίνεται παρουσία ψυχολόγου, κάτι που προβλέπεται δικονομικά για ερευνώμενες πράξεις όπως ο βιασμός. 

Νωρίτερα, στην ανακρίτρια κατέθεσε ο εργοδότης της 24χρονης, ο οποίος τη συνάντησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς, μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό. Η 17χρονη φίλη της, που ήταν μαζί της στο πάρτι δεν κατέθεσε σήμερα, κάτι που ενδεχομένως θα γίνει την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με το ΑΠΕ. 
 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ