Βελτίωση καιρού από αύριο

Βελτίωση καιρού από αύριο Facebook Twitter
0

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται και σήμερα στις περισσότερες περιοχές της Χώρας. Πάντως σύμφωνα με τους μετεωρολόγους από το βράδυ αναμένεται εξασθένηση των φαινόμενων και από αύριο Παρασκευή προβλέπεται βελτίωση του καιρού.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν μέχρι τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη και ορατότητα περιορισμένη το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με την αστυνομία παρακωλύθηκε η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, αφού δεν επέτρεπαν στον κόσμο εντός του μαγαζιού να προβεί στις αγορές του
LIFO NEWSROOM