Αυξήθηκε η κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το πρώτο επτάμηνο του 2019

Αυξήθηκε η κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το πρώτο επτάμηνο του 2019 Facebook Twitter
0

Αύξηση 4,7% καταγράφηκε στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χωράς το πρώτο επτάμηνο του έτους, σε σχέση με το 2018. Συνολικά διακινήθηκαν 35.5 εκατομμύρια επιβάτες.

Τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση επιβατών κατέγραψαν τα αεροδρόμια Ιωαννίνων, Λήμνου και Νέας Αγχιάλου.

Ειδικά τον Ιούλιο η αύξηση των αφίξεων και αναχωρήσεων από και προς τα αεροδρόμια της χωράς έφτασε το 3,1% και διακινήθηκαν συνολικά 9,98 εκατ. επιβάτες.

Τον Ιούλιο η μεγαλύτερη επιβατική κίνηση καταγράφηκε στα αεροδρόμια Αθηνών, Ηρακλείου, Ρόδου, Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» και Κέρκυρας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιές στην Πάτρα: Δορυφορικά δεδομένα δείχνουν αύξηση έως και 12°C στη θερμοκρασία εδάφους

Ελλάδα / Φωτιές στην Πάτρα: Δορυφορικά δεδομένα δείχνουν αύξηση έως και 12°C στη θερμοκρασία εδάφους

Η θερμοκρασία εδάφους εμφανίστηκε αυξημένη κατά 10-12°C στην Κάτω Αχαΐα και έως 8-10°C στην Πάτρα, στις περιοχές που κάηκαν, γεγονός που πιθανώς επηρεάζει το μικροκλίμα
LIFO NEWSROOM