Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής και τον Ιανουάριο - Παρά το lockdown

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής και τον Ιανουάριο - Παρά το lockdown Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Αυξημένη ήταν η κίνηση στο οδικό δίκτυο της Αττικής την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου φέτος σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Με βάση τα στοιχεία τα οποία συνέλεξαν οι συγκοινωνιολόγοι του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής από 1000 σημεία μέτρησης, η κυκλοφορία σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, ήταν στα ίδια επίπεδα με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, που δεν εφαρμόζονταν μέτρα περιορισμού για την πανδημία.

Ειδικότερα διαπιστώθηκε αύξηση της κυκλοφορίας σε ποσοστό 0,5% μεταξύ της 4ης εβδομάδας του φετινού Ιανουαρίου και της 4ης εβδομάδας του Ιανουαρίου του 2020.

Την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου οπότε άνοιξαν τα εμπορικά καταστήματα διαπιστώθηκε μικρή αύξηση της τάξης του 0,3%, με εξαίρεση οδικές αρτηρίες με μόνιμο κυκλοφοριακό φόρτο όπως ο Κηφισός, η λεωφόρος Ποσειδώνος και η Μεσογείων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα εισαγωγής στη μεταλυκειακή εκπαίδευση ενός υποψηφίου
LIFO NEWSROOM
Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM