Αυτοπυροβολήθηκε 38χρονος υπαξιωματικός στη Σάμο

Αυτοπυροβολήθηκε 38χρονος υπαξιωματικός στη Σάμο Facebook Twitter
0

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου νοσηλεύεται ένας 38χρονος άνδρας, που υπηρετεί σε μονάδα της 79 ΑΔΤΕ, στη Σάμο.

Ο υπαξιωματικός του στρατού αυτοτραυματίστηκε το πρωί με το υπηρεσιακό του όπλο και διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Παράλληλα προγραμματίστηκε επείγουσα αεροδιακομιδή του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το onalert, ο υπαξιωματικός αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στα μάτια δυο στρατιωτών μέσα σ΄ ένα "Στάγιερ". Ο υπαξιωματικός έβγαλε το πιστόλι του και είπε στους στρατιώτες του: "Εγώ σας χαιρετώ" και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Τα αίτια και οι συνθήκες της ενέργειας αυτής ερευνώνται.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM