Αυθαίρετα: Παράταση ενός μήνα για την τακτοποίηση δίνει το υπουργείο

Αυθαίρετα: Παράταση ενός μήνα για την τακτοποίηση δίνει το υπουργείο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Παράταση ενός μήνα δίνει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων. 

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν διορία μέχρι τις 10 Μαΐου για τη δεύτερη φάση υπαγωγής αυθαιρέτων, ώστε να εξασφαλίσουν τη μείωση του ειδικού προστίμου κατά 10%, στο πλαίσιο του νόμου 4495/2017.

Η παράταση αναμένεται να ενταχθεί σε σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Όσοι ιδιοκτήτες δηλώσουν τα αυθαίρετά τους έως τις 10 Μαΐου 2019 θα έχουν επιπλέον έκπτωση 10%.

Εκείνοι όμως που θα προβούν στη σχετική δήλωση από τις 11 Μαΐου και έως τις 8 Οκτωβρίου, θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμα προσαυξημένα κατά 10%.

Τέλος, όσοι ιδιοκτήτες τακτοποιήσουν τα αυθαίρετά τους μετά τις 8 Οκτωβρίου και έως τις 9 Νοεμβρίου - που λήγει οριστικά η ισχύς του πολεοδομικού νόμου - θα δουν προσαύξηση 20% στα σχετικά πρόστιμα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM