Αξιωματικούς της ΕΛΑΣ «κάρφωσε» κατηγορούμενος του κυκλώματος τοκογλύφων

Αξιωματικούς της ΕΛΑΣ «κάρφωσε» κατηγορούμενος του κυκλώματος τοκογλύφων Facebook Twitter
1

Ο  διοικητής και ο υποδιοικητής του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μπήκαν στο στόχαστρο ενός από τα τρία αδέλφια τα οποία φέρονται ως ηγετικά στελέχη του μεγάλου κυκλώματος τοκογλυφίας στη Θεσσαλονίκη.

Στη δίκη των μελών του κυκλώματος που συνεχίζεται, ο κατηγορούμενος κατήγγειλε τους δύο αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ότι στον πρώτο είχε κάνει δώρο δύο εισιτήρια μουσικής συναυλίας, ενώ για τον δεύτερο είχε μεσολαβήσει προκειμένου να βρει η γυναίκα του δουλειά, σε νυχτερινό κατάστημα. Ακόμα, κατήγγειλε ότι είχε άριστες σχέσεις με τον έναν (ισχυρίστηκε ότι έπιναν μαζί και καφέ), και ότι ο υποδιοικητής τον ενημέρωσε τηλεφωνικά λίγο πριν συλληφθεί.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος πάντως αρνήθηκε κάθε τοκογλυφική συναλλαγή.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος έπειτα από σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ελλάδα / Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος έπειτα από σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που συμμετείχαν στην επιχείρηση απεγκλωβισμού και παροχής πρώτων βοηθειών
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια