Αττική: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω της κακοκαιρίας Avgi

Αττική: Ποιοi δρόμοι είναι κλειστοί λόγω της κακοκαιρίας Avgi Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Με ανακοίνωσή της αστυνομίας ορισμένοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Avgi.

Αναλυτικότερα, λόγω της εξέλιξης της κακοκαιρίας Avgi, το δεύτερο κύμα της οποίας ξεκινά αύριο την επέλασή του, κλειστοί είναι οι εξής δρόμοι:

1. Επί της λεωφόρου Πάρνηθας, από την 22η χ/θ (τελεφερίκ) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής του δήμου Αχαρνών, ανεξάρτητα από τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονόπτωσης (παγετού). 
Εξαιρούνται από την απαγόρευση κυκλοφορίας τα εξής οχήματα:

-  Οχήματα οδικής βοήθειας.

- Φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι.

- Οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Διευκρινίζεται ότι με απόφαση της αστυνομίας, η υποχρέωση εφοδιασμού των οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα αντιολισθητικά Μέσα έχει τεθεί σε εφαρμογή ήδη για τον νομό Αττικής.

2. Επί της Π.Ε.Ο Ελευσίνας - Θήβας, από την χ/θ. 5,000 (πρατήριο υγρών καυσίμων " REVOIL" πρώην "Cyclon") και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας έως την χ/θ30,000 (όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας), προσωρινή και πλήρη διακοπή κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξάρτητα από τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

3. Επί της λεωφόρου Φυλής, από το ύψος της Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών προς Δερβενοχώρια, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Ελλάδα / Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Η φωτιά στην Κερατέα, που ξέσπασε χθες το μεσημέρι και εξαπλώθηκε σε πολλές περιοχές της νοτιοανατολικής Αττικής, άφησε πίσω της έναν νεκρό, κατεστραμμένες κατοικίες, περιουσίες, αγροτικές και δασικές εκτάσεις
LIFO NEWSROOM