Αθήνα: Πρόστιμο 15.000 ευρώ σε εταιρεία που προμήθευε e-shops με προϊόντα - «μαϊμού»

Αθήνα: Πρόστιμο 15.000 ευρώ σε εταιρεία που προμήθευε e-shops με προϊόντα - «μαϊμού» Facebook Twitter
PIXABAY
0

Πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ επέβαλε η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς, (ΔΙΜΕΑ) σε αποθήκη προμηθευτή ηλεκτρονικών καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας.

Η επιχείρηση της ΔΙΜΕΑ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του παράνομου ηλεκτρονικού εμπορίου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 3.275 τεμάχια (φορτιστές και ακουστικά κινητών τηλεφώνων, λοιπά αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, επίσης καπνιστού, αρώματα, παιχνίδια) ως προϊόντα απομίμησης.

Όπως δηλώνουν στελέχη του υπουργείου στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι έλεγχοι συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στο σύνολο της χώρας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM
«Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ελλάδα / «Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μετά από 23 ημέρες απεργίας πείνας, ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε τη λήξη της κινητοποίησής του, δηλώνοντας ότι «ο αγώνας συνεχίζεται» - Τα αιτήματά του ικανοποιήθηκαν, ενώ η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για «μια μεγάλη νίκη απέναντι στο σκοτάδι»
LIFO NEWSROOM