Αστυνομικός, ΜΑΤατζής και βατραχάνθρωποι παράνομα στη φύλαξη του Λαυρεντιάδη

Αστυνομικός, ΜΑΤατζής και βατραχάνθρωποι παράνομα στη φύλαξη του Λαυρεντιάδη Facebook Twitter
2

25 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 16 μετατράπηκαν σε συλλήψεις έκανε η αστυνομία στη διάρκεια της χθεσινής εφόδου στο σπίτι-φρούριο του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, στη Βουλιαγμένη. Οι προσαγωγές και συλλήψεις αφορούν σε άτομα που εργαζόταν στις υπηρεσίες του επιχειρηματία, όπως προσωπικό ασφαλείας και υπηρετικό προσωπικό, παράνομα, χωρίς άδειες και χαρτιά.

Ανάμεσα τους, ήταν και δύο αστυνομικοί και δύο λιμενικοί. Οι λιμενικοί είναι βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Σώματος ενώ από τους αστυνομικούς, ο ένας υπηρετεί στα ΜΑΤ και ο άλλος στην Υπηρεσία Προστασίας Επισήμων.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Γραφει και υπηρετικο προσωπικο το αρθρο αν προσεξες...οι φυλακες ηταν οι 4 εν ενρεγεια αστυνομικοι/λιμενικοι και αυτο απαγορευεται. Το συνηθιζουννα τους εχουν ομως οι φεουδαρχες της ελλαδας....με τα λεφτα μας !!!