Αρτέμιδα: Πρόστιμο σε πρωταθλήτρια windsurfing επειδή πήγε για προπόνηση με ισχυρούς ανέμους

Αρτέμιδα: Πρόστιμο σε πρωταθλήτρια windsurfing επειδή πήγε για προπόνηση με ισχυρούς ανέμους Facebook Twitter
0

Πρόστιμο στην πρωταθλήτρια windsurfing Σοφία Κουκουζέλη επέβαλε το λιμεναρχείο Ραφήνας, επειδή έκανε προπόνηση στην Αρτέμιδα ενώ έπνεαν άνεμοι 6 μποφόρ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το rpn.gr, στην έκθεση βεβαίωσης παράβασης αναφέρεται πως έκανε χρήση ιστιοσανίδας στην παραλία Άγιος Σπυρίδωνας Αρτέμιδας ενώ επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες και άνεμοι άνω των 6 μποφόρ.

Το πρόστιμο δημοσιοποίησε η Σοφία Κουκουζέλη σε ανάρτηση στο Facebook, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως δεν έχει αλλάξει κάτι από τον νόμο του 2018 και πως «πάνω από τα 6 μποφόρ δεν επιτρέπεται windsurf ή kite, πάνω από τα 5 μποφόρ το SUP».

«Με αφορμή το "ραβασάκι" που παρέλαβα σήμερα από το λιμενικό και την επίσκεψή μου στο λιμεναρχείο, να ενημερώσω όσους αναρωτιούνται εάν έχει αλλάξει κάτι στο νόμο πως δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Ισχύει ότι ψηφίστηκε το 2017/2018: πάνω από τα 6 μποφόρ δεν επιτρέπεται windsurf ή kite, πάνω από τα 5 μποφόρ το SUP. Μοναδικό έγκυρο προγνωστικό σύστημα η ΕΜΥ. Δεν έχει σημασία εάν η πρόγνωση δε βγει, αν δίνει 6 στάμπα φορτώνετε», ανέφερε η ίδια.

Ολόκληρο το μήνυμα της Σοφίας Κουκουζέλη:

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ