ΑΠΘ: Παρέμβαση ανεμβολίαστων υγειονομικών στην τελετή βράβευσης του CEO της Pfizer

ΑΠΘ: Παρέμβαση ανεμβολίαστων υγειονομικών στην τελετή βράβευσης του CEO της Pfizer Facebook Twitter
0

Ένα μικροεπεισόδιο διέκοψε για μερικά λεπτά την τελετή αναγόρευσης του CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, σε επίτιμο πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Ανεμβολίαστοι υγειονομικοί που έχουν τεθεί σε αναστολή έκαναν παρέμβαση στην αίθουσα και στη συνέχεια αποχώρησαν ησύχως, συνοδεία αστυνομικών. 

«Η ανακάλυψη του εμβολίου για την πανδημία ήταν το επιστέγασμα της συνεργατικότητας και της δύναμης της επιστήμης. Η Pfizer έχει διανείμει πάνω από 3 δισεκατομμύρια δόσεις του εμβολίου σε πάνω από 170 χώρες. Τεχνολογίες όπως το mRNA μας δίνουν τη δυνατότητα να διευρύνουμε το φάσμα των ασθενειών που μπορούν να εξαλειφθούν, ζούμε σε περίοδο επιστημονικής αναγέννησης, τα επόμενα 10 χρόνια η ανθρωπότητα θα καρπωθεί τα οφέλη», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ.Μπουρλά κατά την τελετή βράβευσής του.

«Ο Άλμπερτ Μπουρλά με τις ηγετικές του ικανότητες, με την ακλόνητη πίστη του στην επιστήμη, με τις επιχειρηματικές του δεξιότητες, διακρίθηκε παγκόσμια, για την προσφορά του στην ανθρωπότητα, κατέκτησε την κορυφή, αλλά την ίδια στιγμή διατηρεί το μεγαλείο της ταπεινότητας να μην ξεχνάει από που ξεκίνησε», είχε αναφέρει για τη βράβευση του κ. Μπουρλά η δρ. Γιάννα Γ. Παναγοπούλου, δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας - Ισραήλ και τ. αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη Βιολάντα: Ολοκληρώθηκε η νέα έρευνα της ΔΑΕΕ - Αναμένονται νέες καταθέσεις

Ελλάδα / Έκρηξη στη Βιολάντα: Ολοκληρώθηκε η νέα έρευνα της ΔΑΕΕ - Αναμένονται νέες καταθέσεις

Εντός της ημέρας αναμένεται να καταθέσουν μηχανολόγοι, τοπογράφοι και υπεύθυνοι εταιρειών που είχαν ελέγξει ότι οι δεξαμενές και σωληνώσεις του εργοστασίου λειτουργούσαν σωστά
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΤΑΞΙΔΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Ελλάδα / Το ελληνικό νησί που μπαίνει δυναμικά στη λίστα των Βρετανών ταξιδιωτών

Οι «χρυσαφί αμμουδιές, τα εντυπωσιακά αρχαία μνημεία και ο εξαιρετικός οίνος», είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν το νησί ολοένα και πιο ελκυστικό για τους Βρετανούς ταξιδιώτες
THE LIFO TEAM