Απόπειρα βιασμού μέσα στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καταγγέλλει μία νέα φοιτήτρια. 

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Φοιτητικά Νέα, η κοπέλα, σπουδάστρια στο τμήμα Ιατρικής, καταγγέλλει πως άγνωστος επιχείρησαν να την βιάσουν μέσα στην πανεπιστημιούπολη την περασμένη Τετάρτη. Η φοιτήτρια ανέφερε σε καθηγητή του τμήματος πως κάποιος άνδρας που πιθανότατα δεν έχει σχέση με το πανεπιστήμιο επιχείρησε να τη βιάσει στις τουαλέτες του τμήματος. 

 

Σε δηλώσεις του στο Thestival, ο αντιπρύτανης Έρευνας και Συντονισμού του ΑΠΘ, Θεόδωρος Λαόπουλος  διαβεβαιώνει πως οι αρχές του πανεπιστημίου διερευνουν το περιστατικό. «Υπήρχε μία αναφορά, η οποία δεν έγινε στην υπηρεσία φύλαξης. Το διερευνούμε το περιστατικό. Υπάρχει μια πληροφορία από κάποιο καθηγητή Ιατρικής ότι μία φοιτήτρια ανέφερε απόπειρα βιασμού. Από όσο ξέρω δεν υπάρχει αναφορά στην Αστυνομία. Ψάχνουμε να επικοινωνήσουμε με την φοιτήτρια για να δούμε τις ακριβώς συνέβη».

 

Σύμφωνα πάντως με τα «Φοιτητικά Νέα», μια ημέρα νωρίτερα, την Τρίτη 7 Μαΐου, δύο φοιτήτριες του ΑΠΘ δέχθηκαν επίθεση υπό την απειλή μαχαιριού εντός της Πανεπιστημιούπολης, καθώς έφευγαν από την Σχολή. Σύμφωνα με μία από τις κοπέλες, η επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα από τοξικομανή, καθώς αναχωρούσαν από διάλεξη που είχαν μόλις παρακολουθήσει. 

 

Με πληροφορίες από Thestival.gr

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr