Απεργίες θα μπλοκάρουν τις εγγραφές των φοιτητών

Απεργίες θα μπλοκάρουν τις εγγραφές των φοιτητών Facebook Twitter
0

48ωρες απεργίες, στις 10-11 και 12-13 Σεπτεμβρίου, αλλά και μια πενθήμερη από τις 16 έως τις 20 Σεπτεμβρίου εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία των διοικητικών υπαλλήλων ανωτάτων Ιδρυμάτων, αντιδρώντας στο μέτρο της διαθεσιμότητας.

Αν πραγματοποιηθούν όλες οι κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγελθεί, τότε τα Ιδρύματα θα λειτουργήσουν μετά τις 20 Σεπτεμβρίου.

Σε ανακοίνωσή της, η ομοσπονδία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η περίοδος που διανύουμε είναι η πιο κρίσιμη από κάθε άποψη για τον εργασιακό βίο όλων μας, δεδομένης της άμεσης απειλής να τεθεί σε διαθεσιμότητα το 25% του Διοικητικού Προσωπικού των Ιδρυμάτων». την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας που δεν μπορεί εκ των άνωθεν και πριν από τα Πανεπιστήμια να αποφαίνεται γι' αυτά».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Το τραύμα στον λαιμό του δράστη με το οποίο υποτίθεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του και ήταν πλήρως επικοινωνιακός, κατέθεσε η γιατρός που τον περιέθαλψε
LIFO NEWSROOM