Απεργία σε τρένα και προαστιακό - Πώς θα λειτουργήσει το μετρό

Απεργία σε τρένα και προαστιακό - Πώς θα λειτουργήσει το μετρό Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε 24ωρη απεργία προχωρά σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, αντιδρώντας στην πώληση της ΕΕΣΣΤΥ.


Τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος θα μείνουν ακινητοποιημένα σήμερα.

Επίσης, θα επηρεαστεί και το μετρό, καθώς δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας Αεροδρόμιο και αντίστροφα.


Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι αντιδρούν στο «ξεπούλημα του σιδηροδρόμου και την παράδοση όλων των αξιόλογων περιουσιακών στοιχείων της χώρας, με σκανδαλώδεις όρους, στα χέρια ξένων "επενδυτών"».

Τονίζουν ακόμη πως «ως σιδηροδρομικοί θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους να προβάλλουμε τις θέσεις μας για ένα σύγχρονο -ενιαίο- δημόσιο σιδηρόδρομο προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας. Ζητάμε τώρα να σταματήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα του σιδηροδρόμου».

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ στις 9:30.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρίνιο: Ποινική δίωξη για την υψηλή θνησιμότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου την περίοδο του κορωνοϊού

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ποινική δίωξη για την υψηλή θνησιμότητα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου την περίοδο του κορωνοϊού

Η δίωξη ασκήθηκε για το αδίκημα της έκθεσης σε βαθμό κακουργήματος κατά μελών της διοίκησης του νοσοκομείου Αγρινίου και μελών της νοσηλευτικής υπηρεσίας, αλλά και κατά άλλων προσώπων που τυχόν θα προκύψουν από την ανάκριση
LIFO NEWSROOM