Απαγωγή μαθήτριας: Νέες καταγγελίες για την 33χρονη

Απαγωγή μαθήτριας: Νέες καταγγελίες για την 33χρονη Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Δύο νέες καταγγελίες σε βάρος της 33χρονης που κατηγορείται στην υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη μελετούν οι αρχές.

Οι δύο γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News, προσήλθαν στην αστυνομία μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της 33χρονης. Οι γυναίκες κατήγγειλαν ότι η 33χρονη τις προσκάλεσε στο διαμέρισμά της με το πρόσχημα φιλικής συζήτησης με ποτό, τις νάρκωσε και ασέλγησε σε βάρος τους.

Οι καταγγελίες εξετάζονται με ιδιαίτερη προσοχή, ενώ ο δικηγόρος της 33χρονης, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει γνώση των καταγγελιών. Στο μεταξύ, συνεχίζεται η έρευνα στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για την ανάκτηση δεδομένων από τον υπολογιστή και τα κινητά τηλέφωνα της 33χρονης, τα οποία επιχείρησε να καταστρέψει πριν από τη σύλληψή της.

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη είναι προφυλακισμένη στις φυλακές Θήβας, κατηγορούμενη στην υπόθεση της απαγωγής της ανήλικης μαθήτριας. Σε βάρος της 33χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη μεταξύ άλλων για αρπαγή ανηλίκου, βιασμό, πορνογραφία ανηλίκου, όπως και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για αποκλειστικά ιδία χρήση και έκθεση.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ναυάγιο Πύλου: Την ποινική δίωξη του αρχηγού του Λιμενικού ζητάει η Εισαγγελία

Ελλάδα / Ναυάγιο Πύλου: Άσκηση ποινικής δίωξης κατά του νυν αρχηγού του Λιμενικού Σώματος και ανώτερων στελεχών της ηγεσίας του

Η ποινική δίωξη αφορά σε κακούργημα και αδικήματα, όπως η έκθεση κατά συρροή από παράλειψη με νομική υποχρέωση διάσωσης και κατάστασης προσώπων αβοήθητων
LIFO NEWSROOM
Στην iGEM Ioannina 2025 το χρυσό μετάλλιο του κορυφαίου παγκόσμιου διαγωνισμού συνθετικής βιολογίας

Ελλάδα / Χρυσό μετάλλιο σε Έλληνες φοιτητές που θέλουν να σώσουν τα πλατάνια

Η ομάδα iGEM Ioannina 2025 ξεχώρισε και διακρίθηκε για την καινοτόμο πρότασή συνθετικής βιολογίας που αφορά την αντιμετώπιση της εκτεταμένης νέκρωσης που απειλεί τα οικοσυστήματα της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM
ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ

Ελλάδα / Τα μέτρα για την παράνομη οπλοκατοχή: «Τέρμα οι τοπικές μαφίες» είπε ο Χρυσοχοΐδης

Μόνιμα το «ελληνικό FBI» στην Κρήτη, τέλος οι μπαλωθιές σε γάμους και βαφτίσεις - «Δεν θα κάνουν κουμάντο οι νταήδες» ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
LIFO NEWSROOM