Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται και στην Πελοπόννησο

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται και στην Πελοπόννησο Facebook Twitter
Georgina Staikou / SOOC
0

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στο 5ο χιλιόμετρο της 7ης Επαρχιακής Οδού, που οδηγεί προς τον ναό του Επικούρειου Απόλλωνα και στα χωριά Σκληρού - Νέδα - Αγ. Σώστης και Πέτρα (του Δήμου Οιχαλίας), ύστερα από τη βραδινή χιονόπτωση που έπληξε τις ορεινές περιοχές του νομού Μεσσηνίας.

   Με σχετική δυσχέρεια και με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ε.Ο. Καλαμάτας - Σπάρτης από το 27ο χλμ. έως και το 42ο χλμ., στον Ταϋγετο.

   Και στους δύο αυτοκινητόδρομους η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας έχει εγκαταστήσει εργολαβίες για τον αποχιονισμό, κι έτσι δεν παρατηρούνται μέχρι στιγμής φαινόμενα διακοπής της κυκλοφορίας. Ιδιαίτερα στην Ε.Ο. Καλαμάτας - Σπάρτης, η παρουσία του εργολάβου είναι μόνιμη και, εκτός των άλλων, ο ίδιος προμηθεύει με αντιολισθητικές αλυσίδες τους μη επιμελείς οδηγούς.

   Όσοι οδηγοί κατευθύνονται προς Αθήνα, μέσω του εθνικού αυτοκινητόδρομου (Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα), δυσκολίες θα συναντήσουν από το 7ο χλμ. έως το 13ο χλμ. της Ε.Ο. Τρίπολης- Καλαμάτας (δηλαδή έξω από την Τρίπολης), γι' αυτό θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

   Η θερμοκρασία στην πόλη της Καλαμάτας (όπου αυτή τη στιγμή βρέχει) βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ