Το αντίο του Τσίπρα στον Διονύση Αρβανιτάκη, τον «φούρναρη της Κω»

Το αντίο του Τσίπρα στον Διονύση Αρβανιτάκη, τον «φούρναρη της Κω» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

O Αλέξης Τσίπρας αποχαιρέτησε μέσω Twitter τον Διονύση Αρβανιτάκη, τον φούρναρη από την Κω που έγινε διεθνώς γνωστός για την καθημερινή βοήθεια που έδινε σε πρόσφυγες και μετανάστες στο νησί. 

Ο Διονύσης Αρβανιτάκης πέθανε σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία 77 ετών.

«Ο Διονύσης Αρβανιτάκης στάθηκε καθημερινά και έμπρακτα με αλληλεγγύη στο πλευρό των κατατρεγμένων προσφύγων, μέχρι το τέλος της ζωής του. Η προσφορά του θα αποτελεί πάντοτε παράδειγμα ευαισθησίας και ανθρωπιάς. Συλλυπητήρια στους οικείους του», έγραψε ο πρωθυπουργός. 

Συλλυπητήριο μήνυμα υπήρξε και από τον Ζαν Κοντ Γιούνκερ ο οποίος μίλησε για τον «φούρναρη που έδινε ψωμί σε ταλαιπωρημένες ψυχές» και έκανε λόγο για «παράδειγμα Ευρωπαίου πολίτη». 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM