Αντιεμβολιαστές επιτέθηκαν λεκτικά στην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας: «Με είπαν δολοφόνο», καταγγέλλει

Αντιεμβολιαστές επιτέθηκαν λεκτικά στην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας: «Με είπαν δολοφόνο», καταγγέλλει Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Λεκτική επίθεση από ομάδα αντιεμβολιαστών καταγγέλλει πως δέχθηκε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο κατά τη διάρκεια ημερίδας για την αξία των εμβολιασμών. Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε μιλώντας στην ΕΡΤ, κάποια στιγμή ενημερώθηκε πως στην είσοδο του ξενοδοχείου όπου έλαβε μέρος η ημερίδα, είχαν συγκεντρωθεί αντιεμβολιαστές. Η ομάδα των συγκεντρωμένων απαιτούσε να της δώσει ένα ψήφισμα, «το οποίο ισχυρίζονταν ότι τα εμβόλια περιέχουν δηλητήριο».

Σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλει η κ. Μαστοράκη αρνήθηκε να παραλάβει το συγκεκριμένο έγγραφο, καλώντας την ομάδα των αντιεμβολιαστών να το αποστείλουν στον Ιατρικό Σύλλογο.

«Μου απάντησαν ότι δεν έχω μόνο εγώ δικαίωμα δημόσιου λόγου, αλλά κι εκείνοι και όταν έκανα να φύγω με πολύ μεγάλη ένταση με αποκάλεσαν δολοφόνο και με κατηγόρησαν ότι δηλητηριάζω τα παιδιά τους» ανέφερε η κ. Μαστοράκου.

Η ίδια γνωστοποίηση θα πως καταφύγει στη Δικαιοσύνη προκειμένου να πιστοποιήσει το συμβάν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ