Ανοίγουν οι οίκοι ανοχής - Περιορισμοί στον χρόνο και στις υπηρεσίες λόγω κορωνοϊού

Ανοίγουν οι οίκοι ανοχής - Περιορισμοί στον χρόνο και στις υπηρεσίες λόγω κορωνοϊού Facebook Twitter
φωτό αρχείου/ eurokinissi
0

Με νέους κανονισμούς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού θα λειτουργούν οι οίκοι ανοχής που θα λειτουργήσουν ξανά την Δευτέρα 15 Ιουνίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, το πρωτόκολλο υγιεινής λόγω της πανδημίας, προβλέπει μεταξύ άλλων παροχή υπηρεσιών μόνο μέχρι 15 λεπτά και χρήση μάσκας από τους πελάτες και τους εργαζόμενους, αλλά και ανοιχτά παράθυρα.

Αναλυτικά τα νέα μέτρα προστασίας στους οίκους ανοχής

-Οι εργαζόμενοι πρέπει να πλένουν τα χέρια τους με νερό και υγρό σαπούνι ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα πριν και μετά κάθε πελάτη. Εάν χρειάζεται, εφαρμογή γαντιών μιας χρήσης. Αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία).

-Διατήρηση ανοιχτών παραθύρων και θυρών για είσοδο νωπού αέρα εκτός από τις πόρτες δωματίων όπου παρέχονται σεξουαλικές υπηρεσίες.

- Η παροχή υπηρεσιών να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά πελάτη.

-Δεν επιτρέπεται η παροχή υπηρεσίας με δύο ή περισσότερους πελάτες.

- Κατά τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να εφαρμόζονται σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων.

-Χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης, εάν είναι δυνατόν. Απολύμανση εργαλείων εργασίας μεταξύ δύο πελατών. Απαγόρευση χρήσης βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων.

- Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες. Η πρακτική αυτή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων.

-Τήρηση πελατολογίου όπου θα αναγράφεται το μικρό όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας για λόγους εχεμύθειας. Oλοι οι πελάτες ενημερώνονται ότι τα δεδομένα επικοινωνίας τους διατηρούνται για τέσσερις εβδομάδες σε κλειστό φάκελο για τον εντοπισμό και ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος.

- Αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ