«Ανησυχώ για τον αδελφό μου», λέει η αδελφή του εξαφανισμένου Θύμιου

«Ανησυχώ για τον αδελφό μου», λέει η αδελφή του εξαφανισμένου Θύμιου Facebook Twitter
0

Εξαφανισμένος εδώ και αρκετές ημέρες παραμένει ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς από τον Πύργο, με την αδελφή του να απευθύνει νέα έκκληση.

«Κάνω έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει για να βρεθεί και να είναι καλά ο αδελφός μου», δήλωσε στην ΕΡΤ Πύργου η αδελφή του, η μοναδική συγγενής που έχει στον Πύργο.

Η ίδια, που έχει δώσει και αναλυτική κατάθεση στην Αστυνομία, έμαθε για το περιστατικό από την τηλεόραση αφού αρχικά δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε με δεδομένο ότι τα τελευταία χρόνια, δεν είχαν οι δύο τους επικοινωνία.

Καταδικάζει τα όσα έγιναν εις βάρος του αδελφού της και ζητά την τιμωρία των υπευθύνων επισημαίνοντας ότι ανησυχεί για τον 39χρονο.

Σε αγωνία βρίσκονται και τα αδέλφια του Θύμιου Μπουγά τέσσερα από τα οποία ζουν με την μητέρα τους σε χωριό της Γορτυνίας στον Νομό Αρκαδίας.

Στο μεταξύ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται εντατικά για 13η ημέρα από την εξαφάνιση του Θύμιου χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Τα ίχνη του 39χρονου αγνοούνται από την ημέρα που παρέα αγνώστων με αυτοκίνητα και μηχανές πήγαν στο σπίτι του και εκτόξευσαν προς το μέρος του φωτοβολίδες και βεγγαλικά προκειμένου να τον αναγκάσουν να βγει έξω.

Στη συνέχεια η ίδια ομάδα ατόμων βιντεοσκόπησε τον 39χρονο όταν βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να αμυνθεί με ένα μπαστούνι. Το βίντεο δημοσίευσαν στα social media, όπου τον παρουσίασαν ως μανιακό που τους κυνηγάει με πριόνι για να τους βλάψει.

Από εκείνο το περιστατικό και μετά, ο 39χρονος, ο οποίος είχε καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές εξαφανίστηκε.

Από την Τετάρτη 4 Μαΐου, μέχρι και σήμερα τα ίχνη του έχουν χαθεί και παρά τις έρευνες ακόμα και κλιμακίου της ΕΜΑΚ που έφτασε στην περιοχή παραμένει αγνοούμενος.

Σημειώνεται ότι ο Θύμιος Μπουγάς φορά πάντα μάσκα καθώς το πρόσωπο του είναι παραμορφωμένο.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ