Ανατροπή λεωφορείου στη Μαγνησία: Δεκατρείς οι τραυματίες

Ανατροπή λεωφορείου στη Μαγνησία: Στους 13 οι τραυματίες - Πώς συνέβη το ατύχημα Facebook Twitter
0

Λεωφορείο με 30 επιβάτες εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε στην παλαιά Εθνική Οδό Βόλου – Λάρισας πριν από τον Ριζόμυλο Μαγνησίας.

Στο όχημα επέβαιναν μόνο γυναίκες, οι οποίες είχαν προορισμό ένα μοναστήρι, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, 13 τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Κάνοντας χρήση του 112 οι επιβάτισσες ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Σύμφωνα με αναφορές το ατύχημα έγινε όταν ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει ένα εμπόδιο που ήταν στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του λεωφορείου.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, τρία οχήματα της Πυροσβεστικής και τέσσερα ασθενοφόρα, ενώ διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν για να βοηθήσουν.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες λόγω περιουσιακών διαφορών - Ο πατέρας του είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο γιος του ίσως συνδεόταν με τον εμπρησμό δύο αυτοκινήτων του
THE LIFO TEAM