Οι «Αναρχικοί/ες» ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στον καθηγητή της ΑΣΟΕΕ

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση κατά καθηγητή της ΑΣΟΕΕ Facebook Twitter
0

Η ομάδα «Αναρχικοί/ες» ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης κατά καθηγητή σε αμφιθέατρο της ΑΣΟΕΕ πριν από δέκα ημέρες. 

Όπως αναφέρουν με μήνυμά τους σε ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου, «εισβάλλαμε συντονισμένα στο αμφιθέατρο Α του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κατά τη διάρκεια μαθήματος που δίδασκε ο Α. Δ. Ο προπηλακισμός του, η γραφή συνθημάτων στους τοίχους του αμφιθεάτρου και η σωματική βία που του ασκήσαμε αποτέλεσαν τα βασικά μας μέσα για την ανάδειξη ενός ζητήματος που έχει θαφτέι γύρω από ισχυρές γνωριμίες. (...) Επιλέξαμε να ‘’σπάσουμε’’ αυτή την ψευδαίσθηση υπενθυμίζοντας στους εκμεταλλευτές μας ότι καμία θέση και κανένα κοινωνικό στάτους δεν σε καθιστά άτρωτο» 

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε χθες ο καθηγητής, ο οποίος έχει υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστων, ζητώντας την ποινική δίωξη των κουκουλοφόρων. 


Από χθες, η ΑΣΟΕΕ τελεί υπό κατάληψη μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM