Ανακοίνωση από το θέατρο Χυτήριο για την υπόθεση Παπαγιάννη - Παυλίδου

Ανακοίνωση από το θέατρο Χυτήριο για την υπόθεση Παπαγιάννη - Παυλίδου Facebook Twitter
0

Καθώς η υπόθεση της καταγγελίας που έχει κάνει η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου εναντίον του συναδέλφου της Μάνου Παπαγιάννη έχει πάρει τη νομική οδό, οι δύο πλευρές φαίνεται πως δεν έχουν διάθεση να υποχωρήσουν στις αρχικές τους θέσεις.

Η Σοφία Παυλίδου επιμένει σε όσα υποστήριξε αρχικά. Όπως είχε καταγγείλει, ο ηθοποιός την έβρισε χυδαία και την χτύπησε με αποτέλεσμα να την στείλει στο νοσοκομείο.

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε για το περιστατικό ξανά σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων χθες:

 

Σήμερα ο Μάνος Παπαγιάννης κατά την έξοδό του από το δικηγορικό γραφείο το οποίο έχει αναλάβει την υπεράσπισή του μίλησε σε κάμερα εκπομπής και είπε «Είναι όλα καλά παιδιά. Εννοείται ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Με στεναχωρεί το γεγονός, αλλά όλα καλά».

Η παραγωγή και το θέατρο Χυτήριο εξέδωσαν σήμερα επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το μέλλον της παράστασης «Πετάει Πετάει».

«Μετά τα πρόσφατα γεγονότα που μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε ότι συνέβησαν μεταξύ των κ.κ. Παυλίδου και Παπαγιάννη μετά το τέλος της παράστασης ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ στις 11/1/2018 ανακοινώνουμε επισήμως τα παρακάτω:

Οποιαδήποτε μη αποδεκτή συμπεριφορά κατά κοινά ήθη, σε σχέση με το συγκεκριμένο συμβάν αλλά και γενικότερα με τους θιάσους που απασχολούνται στο Χυτήριο, για εμάς είναι απαράδεκτη.

Επειδή υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνυτήριες αναφορές και η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης – παρά τις προσπάθειες της παραγωγού και καλλιτεχνικής διευθύντριας Βάσιας Παναγοπούλου για εύρεση συμβιβαστικής λύσης.

Επειδή κυρίαρχο μέλημά μας είναι η αρτιότητα των παραστάσεων μας, ο αλληλοσεβασμός των συντελεστών των παραστάσεων και ο σεβασμός προς τον θεατή:

Αποφασίζουμε εντός 10 ημερών και αφού λάβουμε επίσημη γνώση των μηνυτήριων αναφορών μεταξύ των κ.κ. Σοφίας Παυλίδου και Μάνου Παπαγιάννη – πράγμα που έχουμε ζητήσει από τους συνηγόρους τους – να εξετάσουμε το θέμα της συνέχισης ή μη της παράστασης υπό την παρούσα μορφή της και με τον συγκεκριμένο θίασο.

Με τη σύμφωνη γνώμη των συντελεστών της παράστασης, προτιθέμεθα έως τότε, να συνεχιστούν οι παραστάσεις, σεβόμενοι πρωτίστως το κοινό που μας τιμά με την παρουσία του, αλλά και την δέσμευση συνεργασίας που έχουμε με τους ηθοποιούς της παράστασης.

Βάσια Παναγοπούλου – παραγωγός και καλλιτεχνική διευθύντρια θεάτρου Χυτήριο

Βασίλης Γκουρούσης – συμπαραγωγός παράστασης ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ

Εκ μέρους της Παραγωγής του Θεάτρου ΧΥΤΗΡΙΟ»

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ