Αναβάλλονται οι αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού

Αναβάλλονται οι αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού, καθώς δεν έχουν εγκριθεί ακόμα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. 

Σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου της Εγνατίας Οδού, Απόστολου Αντωνούδη στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη», η νέα τιμολογιακή πολιτική, δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής έγκριση από την αρμόδια Διεύθυνση της Κομισιόν και άρα δεν θα εφαρμοστούν από 1/1/2019 οι αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού.

Η κοινή υπουργική απόφαση του καλοκαιριού προέβλεπε πως από την έναρξη του νέου έτους την 1η Ιανουαρίου τα διόδια στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Ηγουμενίτσα με τους Κήπους Έβρου είναι να αυξηθούν από 0,03 ευρώ (με ΦΠΑ) σε 0,05 ευρώ (με ΦΠΑ), ανά χιλιόμετρο, για τα Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρει το thessnews.gr, η αναπροσαρμογή αυτή συνεπάγεται αυξήσεις από 66% έως 150% στα διόδια της Εγνατίας Οδού.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM