Άμφισσα: Συναγερμός για εγκλωβισμένο άτομο στα μεταλλεία βωξίτη

Άμφισσα: Συναγερμός για εγκλωβισμένο άτομο στα μεταλλεία βωξίτη Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική, για εγκλωβισμένο άτομο σε στοά των μεταλλείων βωξίτη στη Φωκίδα. 

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ το περιστατικό συνέβη εντός στοάς των μεταλλείων, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν πρόκειται για εγκλωβισμό ατόμου ή ατόμων, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. 

Ο εγκλωβισμένος είναι χειριστής μηχανήματος, αναφέρουν πληροφορίες του LamiaReport. Βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε στο μηχάνημα, σε στοά στο ύψος του 52ου χιλιομέτρου Λαμίας- Άμφισσας στη Βάργιανη, σύμφωνα με την ίδια πηγή. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM