Amber Alert για την εξαφάνιση 8χρονης- Μαζί με τον 27χρονο αδελφό της

Amber Alert για την εξαφάνιση 8χρονης- Μαζί με τον 27χρονο αδελφό της Facebook Twitter
0

Το Amber Alert ενεργοποιήθηκε για την εξαφάνιση 8χρονης, μαζί με τον 27χρονο αδελφό της, από δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Θήβα. 

Η Φατμά Λούνες, που κατάγεται από τη Συρία, εξαφανίστηκε από τη δομή φιλοξενίας στις 24 Σεπτεμβρίου, μαζί με τον 27χρονο αδελφό της Σουλεϊμάν Λούνες. Έκτοτε, δεν έχουν δώσει σημεία ζωής και δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκονται. 

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, Τετάρτη, για την εξαφάνισή τους και κατόπιν εισαγγελικής εντολής προχώρησε στην ενεργοποίηση του Amber Alert Hellas. «Υπάρχουν ενδείξεις που χαρακτηρίζουν την εξαφάνιση ως επικίνδυνη», αναφέρει η οργάνωση στην ανακοίνωση που εξέδωσε. 

Η 8χρονη Φατμά Λούνες έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, κανονικό ύψος και είναι αδύνατη. Ο αδελφός της, Σουλεϊμάν Λούνες έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.80 και είναι αδύνατος. Δεν είναι γνωστό τι ρούχα φορούσαν την ημέρα που εξαφανίστηκαν. 

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στη γραμμή 1160000, σε όλα αστυνομικά τμήματα της χώρας και μέσω της εφαρμογής Missing Alert. 

Amber Alert για την εξαφάνιση 8χρονης- Μαζί με τον 27χρονο αδελφό της Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM