ΤΕΜΠΗ

Αλέξης Γρηγορόπουλος: Ένταση και καταγγελίες από την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Αλέξης Γρηγορόπουλος: Ένταση και καταγγελίες από την Ζωή Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Με ένταση και σοβαρές καταγγελίες, συνεχίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η αγόρευση της Πολιτικής Αγωγής στην δίκη των πρώην ειδικών φρουρών Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Έπειτα από την πρωινή διακοπή της δικής η οποία προκλήθηκε από απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο κτίριο του Εφετείου Λαμίας, το Δικαστήριο συνεδρίασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι δίνοντας το λόγο στην συνήγορο της οικογένειας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, που συνεχίζει την αγόρευσή της για τρίτη ημέρα.

Ένταση ωστόσο προκλήθηκε όταν ανακοινώθηκε από τους τακτικούς δικαστές ότι απορρίπτεται το αίτημα της κυρίας Κωνσταντοπούλου για προβολή εγγράφων της δικογραφίας κατά τη διάρκεια της αγόρευσής της.

Η συνήγορος της οικογένειας, κατήγγειλε ότι πρόκειται για τέχνασμα κατάργησης των ενόρκων και επιπλέον προσπάθεια φαλκίδευσης της σύνθεσης του Δικαστηρίου.

Με πληροφορίες από Lamiareport

Ελλάδα
0

ΤΕΜΠΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM