Ακυρώσεις στο 100% στα κάμπινγκ 12μηνης λειτουργίας: «Ποιος θα τολμήσει φέτος να έρθει;»

Ακυρώσεις στο 100% στα κάμπινγκ 12μηνης λειτουργίας: «Ποιος θα τολμήσει φέτος να έρθει;» Facebook Twitter
0

Τις ελπίδες τους στους Έλληνες και τους Βαλκάνιους έχουν εναποθέσει τα κάμπινγκ 12μηνης λειτουργίας στην Ελλάδα, καθώς, λόγω κορωνοϊού, έχουν δεχτεί ακυρώσεις στο 100% για όλη τη χρονιά. 

Όπως εξηγεί ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κάμπινγκ και πρόεδρος της Ένωσης Κάμπινγκ Χαλκιδικής Αντώνης Δεληδημητρίου, τα 30 περίπου κάμπινγκ δωδεκάμηνης λειτουργίας, τα οποία βρίσκονται κυρίως σε Πελοπόννησο, Δελφούς, Αττική κλπ., έχουν συνήθως κρατήσεις κατά την περίοδο Μάρτιο – Ιούνιο και Σεπτέμβριο, Οκτώβριο αλλά φέτος έχουν υποστεί ακυρώσεις για όλη τη χρονιά.

«Ιούλιο και Αύγουστο έρχονται κυρίως Ιταλοί, Γάλλοι, Ολλανδοί, Γερμανοί, ποιος θα τολμήσει φέτος να έρθει, πόσο θα νιώθουν ασφαλείς και ποιοι θα έχουν τη διάθεση;» αναφέρει στο ethnos.gr ο κ. Δεληδημητρίου, σημειώνοντας πως φέτος δεν έχουν κρατήσεις από μεμονωμένους πελάτες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι επιχειρηματίες των κάμπινγκ εναποθέτουν τις ελπίδες τους τόσο στον εγχώριο τουρισμό όσο και στους Βαλκάνιους, κυρίως για τα κάμπινγκ της Χαλκιδικής και γενικότερα της Βορείου Ελλάδος.

«Εάν σωθεί φέτος η παρτίδα θα είναι από τους Έλληνες και τους Βαλκάνιους», σημειώνει ο κ. Δεληδημητρίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ