Ακρόπολη: Νέα βλάβη στο αναβατόριο για ΑμεΑ

Ακρόπολη: Νέα βλάβη στο αναβατόριο για ΑμεΑ Facebook Twitter
2

Το αναβατόριο για ΑμεΑ στην Ακρόπολη παρουσιάζει προβλήματα για ακόμα μια φορά. 

To LiFO.gr επικοινώνησε αρχικά με το αρχιφυλακείο στην Ακρόπολη, που μας παρέπεμψε στην Εφορεία αρχαιοτήτων της Αθήνας, χωρίς κανείς από τους υπαλλήλους που μιλήσαμε να θέλει να επιβεβαιώσει τις σχετικές πληροφορίες. Όταν επικοινωνήσαμε με την Εφορεία Αρχαιοτήτων, μας παρέπεμψαν εκ νέου στο αρχιφυλακείο όπου τελικώς παραδέχθηκαν πως η ράμπα του αναβατόριου έχει χαλάσει. 

Οι υπεύθυνοι μας εξήγησαν ότι ο ανελκυστήρας εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά και τα προβλήματα εντοπίζονται στη ράμπα του αναβατορίου. Από εκείνο το σημείο, υπάλληλοι βοηθούν για την ομαλή μεταφορά των αναπηρικών αμαξιδίων στο σημείο που κατέληγε η ράμπα, όπως μας διαβεβαίωσαν.

Το ΑΠΕ μετέδωσε λίγο αργότερα ότι η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αθηνών, Ελένη Μπάνου, ενημέρωσε την υπουργό Λίνα Μενδώνη και τώρα αναζητείται το εξάρτημα στην εγχώρια αγορά. Αν το συγκεκριμένο εξάρτημα της ράμπας δεν βρεθεί, η αποστολή του από τη Γερμανία θα χρειαστεί τέσσερις ημέρες.

Μενδώνη: Οριστική αντικατάσταση του αναβατορίου

Η υπουργός Πολιτισμού έδωσε από την πλευρά της σαφείς οδηγίες για την άμεση συγκρότηση του σχετικού φακέλου, προκειμένου να εισαχθεί στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, το θέμα της οριστικής αντικατάστασης του αναβατορίου και των λοιπών μηχανικών υποδομών.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ