Άκαρπη η συνάντηση Σκουρλέτη με αντιπροσωπεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Άκαρπη η συνάντηση Σκουρλέτη με αντιπροσωπεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
3

Άκαρπη απέβη η συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, με αντιπροσωπεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ για το εργασιακό μέλλον των συμβασιούχων στην καθαριότητα των δήμων.

 

Σε δηλώσεις του, ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε ότι η νομοθετική πρόταση που του παρουσίασαν οι συνδικαλιστές «δεν μπορεί να σταθεί νομικά, λόγω της πρόσφατης απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου», ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο στη τροπολογία του υπουργείου να ενσωματωθεί η πρόταση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τα όρια ηλικίας, συμμετοχή στον διαγωνισμό άνω των 45.

 

Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νίκος Τράκας, σε δηλώσεις του, κατηγόρησε τον υπουργό ότι έχει λάβει τις αποφάσεις του για την ιδιωτικοποίηση του τομέα καθαριότητας των δήμων και ζήτησε συνάντηση της Ομοσπονδίας με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

 

Νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας, σημειώθηκε ένταση στην πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ από τα γραφεία της στην Καραϊσκάκη προς το υπουργείο Εσωτερικών και τη Βουλή. Συγκεκριμένα, έξω από το υπουργείο Εσωτερικών σημειώθηκαν, όπως και την Πέμπτη, επεισόδια, με ομάδα διαδηλωτών να επιχειρεί να εισβάλει στο υπουργείο και να απωθείται από άνδρες των ΜΑΤ. Μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ εκτόξευσαν καφέδες και νερά προς την είσοδο του υπουργείου.

 

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Όσο δίκιο και να έχεις, το να βάζεις τον κόσμο σε δημόσιο υγειονομικό κίνδυνο και να απαιτείς να μονιμοποιηθείς ενώ έχεις υπογράψει για ορισμένοι χρόνου είναι τουλάχιστον χαζό.Στο κάτω κάτω, εγώ τι φταίω που έπεσες θύμα και θες και τα ρέστα από πάνω;
Οι συριζαίοι την έπαθαν όπως οι πασόκοι. Οι εργαζόμενοι αυτοί σε νορμάλ συνθήκες θα καθόντουσαν ένα οκτάμηνο στην υπηρεσία. Οι συριζαίοι επέκτειναν επίτηδες αυτά τα 8μηνα συνεχώς κλείνοντας το μάτι για μονιμοποίηση αλλά και ευνοικότερη αντιμετώπιση απο τους προηγούμενους,πάντα βέβαια στις πλάτες των φορολογούμενων αλλά και των πόπολων που τους ψήφισαν για εξυγνίαση και δικαιοσύνη. Τώρα βέβαια οι ευνοιμένοι εργαζόμενοι μιας και κανονικά ήταν να δουλέψουν ένα 8μηνο και κατέληξαν 2 χρόνια ,έρχονται και ζητάνε μονιμοποίηση και άμα ο σκουρλέτης λόγω τρόικας δεν μπορέσει να τους προσλάβει θα πάνε στον επόμενο.
Παιδιά, ας πει κάποιους στους συμβασιούχος ότι ο Σκουρλέτις έχει υπογράψει να πάρουν ΠΟΥΛΟ από τους δήμους. Είναι ΔΕΣΜΕΥΣΗ και έχει την υπογραφή του. Δεν έχουν ελπίδα.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ