Αίγιο: Πληροφορίες για τρεις πυροβολισμούς σε μπαλκόνι του νοσοκομείου

Αίγιο: Πληροφορίες για τρεις πυροβολισμούς σε μπαλκόνι του νοσοκομείου Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Επεισόδιο με πυροβολισμούς φέρεται να σημειώθηκε στο νοσοκομείο του Αιγίο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Αρχές στο Αίγιο ερευνούν μία υπόθεση όπου ένας άγνωστος δράστης προέβη σε τρεις άσκοπους πυροβολισμούς. Οι πυροβολισμοί φέρεται πώς προήλθαν από το μπαλκόνι της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου.

Μιλώντας νωρίτερα στο Live News για το συμβάν, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ανέφερε πώς τους πυροβολισμούς, άκουσαν οι νοσηλεύτριες. Ωστόσο σημειώνεται ότι ο δράστης είναι άφαντος και στην έρευνα που διενεργήθηκε στον ευρύτερο χώρο του νοσοκομείου, δεν εντοπίστηκαν κάλυκες ή βολίδες.

Από το περιστατικό, δεν προέκυψε τραυματισμός ούτε προκλήθηκαν υλικές φθορές, ενώ σε βάρος του άγνωστου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση Νομοθεσίας Περί Όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Ελλάδα / Φοινικούντα: Νέες αποκαλύψεις για τη διπλή δολοφονία – Καταθέσεις, αντιφάσεις και η «σκιά» της κληρονομιάς

Η έρευνα για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα αποκτά νέα διάσταση μετά τις σημερινές καταθέσεις. Αντιφάσεις, συγγενικές σχέσεις, οικονομικά κίνητρα και η σκιά μιας κληρονομιάς συνθέτουν ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια των τελευταίων ετών στη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM