Γυναικοκτονία στο Αγρίνιο: Η 45χρονη πριν ξεψυχήσει υπέδειξε τον πρώην σύντροφό της

Γυναικοκτονία στο Αγρίνιο: Η 45χρονη πριν ξεψυχήσει υπέδειξε τον πρώην σύντροφό της Facebook Twitter
Φωτ: agrinionews.gr
0

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που πυροβόλησε εξ επαφής και σκότωσε την 45χρονη στο κέντρο του Αγρινίου, το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr οι έρευνες στρέφονται σε 30χρονο άνδρα με τον οποίο είχε σχέση η 45χρονη και τον οποίο φέρεται να υπέδειξε η γυναίκα πριν ξεψυχήσει. Λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της 45χρονης έγινε καταδίωξη στην περιοχή γηπέδου Παναιτωλικού όπου φέρεται να κινούνταν ο 30χρονος με όχημα. Πλέον αναζητείται στην παρατριχώνια περιοχή απο την οποία κατάγεται. 

Ο 30χρονος, επαγγελματίας οδηγός, είχε καταγγελθεί από το θύμα για ενδοοικογενειακή βία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr.  Είχε συλληφθεί και του είχαν κατασχεθεί κυνηγετικά όπλα από το Α.Τ. Θέρμου και στις 15 Νοεμβρίου θα δικάζονταν μετά από μήνυση της 45χρονης.

Σε βαρος του είχαν εκδοθεί περιοριστικοί όροι να μην πλησιάζει την 45χρονη, ενώ η ίδια φέρεται να μην θέλησε panic button.

Η 45χρονη γυναίκα, μητέρα 3 παιδιών, φέρεται να πυροβολήθηκε εξ επαφής την ώρα που βρισκόταν στο αμάξι της, ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Aγρινίου με την συνοδεία αστυνομικών της ΔΙΑΣ που συνέδραμαν ώστε να ανοίξει ο δρόμος.

Το έγκλημα έγινε στην οδό Παπαγιάννη όπου ο δράστης έστησε καρτέρι θανάτου στην 45χρονη.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM