Αεροπορική τραγωδία στα Σπάτα: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 21χρονου

Αεροπορική τραγωδία στα Σπάτα: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 21χρονου Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Τρεις συλλήψεις από τις Αρχές Ασφαλείας για την αεροπορική τραγωδία που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας στα Σπάτα με τον νεκρό 21χρονο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει ο ΣΚΑΪ, συνελήφθησαν ο πιλότος του ελικοπτέρου αλλά και δύο τεχνικοί εδάφους. 

Ο 21χρονος Βρετανός μετέβαινε στην Αθήνα, από τη Μύκονο όπου παραθέριζε, για να ταξιδέψει και πάλι στη χώρα του. Η οικογένειά του είχε ναυλώσει δύο ελικόπτερα και θα επιβιβάζονταν σε ιδιωτική πτήση για τη Βρετανία.

Στο ένα ελικόπτερο, τύπου Bell 407, επέβαινε ο 21χρονος και άλλα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ο χειριστής, και στο δεύτερο οι γονείς του. 

Προσγειώθηκαν στο ελικοδρόμιο στα Σπάτα, πολύ κοντά στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Οι τέσσερις επιβάτες απομακρύνονταν από το χώρο για να επιβιβαστούν στα αυτοκίνητα που θα τους μετέφεραν στο αεροδρόμιο.

Ο νεαρός βγήκε και, υπό συνθήκες που είναι ακόμα υπό διερεύνηση, τον χτύπησε ο πίσω έλικας του ελικοπτέρου, ο οποίος βρισκόταν ακόμα σε λειτουργία και περιστρεφόταν. Αποτέλεσμα ήταν να διαμελιστεί και να βρει τραγικό θάνατο.

Το δεύτερο ελικόπτερο δεν είχε προσγειωθεί ακόμα και μετά από επικοινωνία των χειριστών, ζήτησε και έλαβε άδεια για να προσγειωθεί στο Ελ. Βενιζέλος, ώστε να μην αντικρίσουν οι γονείς του φρικτό θέαμα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ