Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Airbus έκανε αναγκαστική προσγείωση μετά από αναφορά για καπνούς στο πιλοτήριο

Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Airbus προσγειώθηκε βγάζοντας καπνούς από το πιλοτήριο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
0

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» καθώς αεροπλάνο Airbus πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση μετά από αναφορά για καπνούς στο πιλοτήριο.

Όπως μεταδίδει το iefimerida.gr, οι πιλότοι ανέφεραν ότι υπήρχαν καπνοί στο πολότήριο και άμεσα ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο ασφαλείας στο αεροδρόμιο.

Το αεροπλάνο, που απογειώθηκε από το Σαρλ ντε Γκωλ του Παρισιού, είχε προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια, ενώ η Πυροσβεστική, που ήταν σε επιφυλακή, δεν προέβη σε καμία ενέργεια.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Ποδόσφαιρο στον πόλεμο: Η ιστορική φωτογραφία που τραβήχτηκε στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα 110 χρόνια πριν

Το ντοκουμέντο που απεικονίζει Βρετανούς στρατιώτες να παίζουν μπάλα σε ένα χωμάτινο γήπεδο της πόλης εν μέσω του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ