Ο ράπερ Lamanif βρέθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Ο ράπερ Lamanif βρέθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης Facebook Twitter
0

Αίσιο τέλος είχε η αγωνιώδης αναζήτηση για τον εξαφανισμένο ράπερ Lamanif που είχε γράψει στα social media ότι σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Ο Lamanif εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου από την περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης.

Ο συναγερμός σήμανε όταν ο ράπερ ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του. Όπως εξηγούσε, αιτία ήταν ένα βίντεο με προσωπικές στιγμές που διέρρευσε από κύκλωμα που τον απειλούσε.

Ο 24χρονος καλλιτέχνης βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης καθώς φιλικό πρόσωπο του κατά κόσμον Λάμπρου Μανιφάβα επιβεβαίωσε την πληροφορία στην εκπομπή «Τούνελ». Η πηγή μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη όταν έφτασε στον χώρο και αντίκρισε τον νεαρό ράπερ.

 

Συντελεστές της εκπομπής ενημέρωσαν τους συγγενείς του νέου και σήμερα θα φτάσει από τη Γερμανία στη Θεσσαλονίκη η μητέρα του μουσικού. 

Λεπτομέρειες για το πώς κατέληξε ο ράπερ στο νοσοκομείο και τι ακριβώς μεσολάβησε, θα γίνουν σήμερα γνωστές.

Καθ΄ όλη της διάρκεια της εκπομπής υπήρξαν αρκετές πληροφορίες από τηλεθεατές, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν για να βρεθεί ο 24χρονος Λάμπρος.

«Όλοι έχουμε ανοιχτή την αγκαλιά μας και τον περιμένουμε να επιστρέψει. Είναι ένα εξαιρετικό και ευαίσθητο παιδί και ανησυχούμε πολύ για την τύχη του», ανέφερε η θεία του ράπερ. 

Φίλος του ράπερ, στο σπίτι του οποίου γυρίστηκε το βίντεο με το δριμύ «κατηγορώ» κατά των κυκλωμάτων, μίλησε στο «Τούνελ».

«Μετά τη δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο ήταν σοκαρισμένος. Δεν ήξερε τι να κάνει και που να πάει. Πίστεψα ότι θα μπορέσω να τον καθησυχάσω και του είπα να έρθει σπίτι μου. Στην απελπισία του πάνω σηκώθηκε κι έφυγε. Το βίντεο που λέει ότι θα αυτοκτονήσει πρέπει να το τράβηξε όσο εγώ ήμουν στο μπάνιο. Δεν περίμενα ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Αν το φανταζόμουν αυτό, δε θα τον άφηνα.»

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM