Απεργία την Πρωτομαγιά

Δυτική Λέσβος: Πλημμύρες και προβλήματα λόγω κακοκαιρίας - Φούσκωσαν Αχερώνας και Τσικνιάς

Δυτική Λέσβος: Πλημμύρες και προβλήματα λόγω κακοκαιρίας - Φούσκωσαν Αχερώνας και Τσικνιάς Facebook Twitter
0

Σοβαρά προβλήματα σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που πλήττει από χθες τη δυτική Λέσβο

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι έντονες βροχοπτώσεις είχαν ως αποτέλεσμα να φουσκώσει ο ποταμός Αχερώνας, που βρέθηκε σε οριακό σημείο ενώ ο Τσικνιάς σε κάποια σημεία υπερχείλισε και πλημμύρισαν ορισμένα χωράφια.

Οι αρχές βρίσκονται σε γενική επιφυλακή με μηχανήματα των υπηρεσιών του δήμου αλλά και την Πολιτική Προστασία σε επίμαχα σημεία, ζητώντας μεταξύ άλλων και την απομάκρυνση των κατοίκων, προκειμένου να διευκολυνθεί η παρέμβαση όπου παραστεί ανάγκη.

«Μεγάλα προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου την προσοχή σας», σημείωσε σε σχετική ανάρτηση ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας του Δήμου Δυτικής Λέσβου, Ανδρέας Αξης.

Ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βερρος, μέσω social media, εμφανίστηκε απογοητευμένος καταγγέλλοντας την παντελή απουσία των αρμόδιων αρχών από την Μυτιλήνη.

«Ανοίξαμε το Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο στην Αγ. Παρασκευή. Το ποτάμι έσπασε. Ακούει κανείς από κάτω; Ψιχάλισε ξέρετε.... Το πήρατε χαμπάρι; Είναι η τελευταία φορά που κάνουμε την δουλειά που πρέπει να κάνουν άλλοι. Η αστική ευγένεια τελείωσε. Με φωτογραφίες και δηλώσεις δεν αντιμετωπίζονται τα προβλήματα. Δουλειά θέλει, τρέξιμο και πρόβλεψη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Φτάσαμε κοντά πάλι. Μόλις 0,50μ ήθελε ακόμα. Για καληνύχτα είχαμε και έναν 4,4R.Ψυχραιμία,τι άλλο να πω. Ταξιάρχης Βέρρος

Δημοσιεύτηκε από Ταξιαρχης Βερρος στις Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021

Με πληροφορίες από Lesvospost, Kalloninews

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ