Πιερρακάκης: Ραντεβού με SMS για εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Πιερρακάκης: Ραντεβού με SMS για εμβόλιο κατά του κορωνοϊού Facebook Twitter
EPA
0

Ο πολίτης θα κλείνει αυτόματο ραντεβού μέσω SMS για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

«Θέλουμε να κάνουμε τον προγραμματισμό του ραντεβού όσο πιο απλό γίνεται» τόνισε ο κ. Πιερρακάκης. Όπως εξήγησε, προς το σκοπό αυτό θα αξιοποιηθούν τρία κανάλια: Θα αναπτυχθεί ψηφιακή πλατφόρμα στο gov.gr για το κλείσιμο των ραντεβού, το προφανές, τηλεφωνικό κέντρο για εκείνους που δεν έχουν εξοικείωση με ψηφιακά συστήματα, αλλά και ένα πρόσθετο κανάλι για τον πολίτη.


«Εφόσον κάποιος έχει εγγραφεί στην άυλη συνταγογράφηση –και αυτή τη στιγμή 800.000 συμπολίτες μας το έχουν ήδη πράξει μέσω gov.gr- το ραντεβού για το εμβόλιο θα κλείνεται αυτόματα, με τον πολίτη να ενημερώνεται μέσω SMS ή και email με τη συγκεκριμένη μέρα, ώρα και μέρος που θα κάνεις το εμβόλιο» διευκρίνισε.

«Να γραφτούν όσοι δεν έχουν γραφτεί στην άυλη συνταγογράφηση για να μπορέσουν να διευκολυνθούν. Πρέπει να γραφτούμε όλοι».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM