Έφεση στην αθώωση του Μητροπολίτη Κέρκυρας που καλούσε τους πιστούς να παρακάμψουν το lockdown

Έφεση στην αθώωση του Μητροπολίτη Κέρκυρας που καλούσε τους πιστούς να παρακάμψουν το lockdown Facebook Twitter
Έφεση στην απόφαση αθώωσης του Μητροπολίτη Κέρκυρας από τον εισαγγελέα (Eurokinissi)
0

Έφεση άσκησε ο εισαγγελέας στην απόφαση αθώωσης του Μητροπολίτη Κέρκυρας – Παξών και Διαποντίων Νήσων, Νεκτάριου.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κέρκυρας Δ. Λαμπρίδης σύμφωνα με την ΕΡΤ, επιβεβαίωσε την άσκηση έφεσης που κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες κατά της αθωωτικής απόφασης του Μητροπολίτη.

Η υπόθεση αφορούσε στην περιφορά του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνος εντός του ναού την Κυριακή των Βαϊων, με την παρουσία άνω των πέντε ατόμων, αντίθετα με τα πρωτόκολλα της καραντίνας για την προστασία κατά της διάδοσης του κορωνοϊού, που είχαν τεθεί τότε σε εφαρμογή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Νεκτάριος είχε αθωωθεί στις 21 Οκτωβρίου από το Μονομελές Πρωτοδικείο Κέρκυρας, και για την υπόθεση σχετικά με το κήρυγμα που είχε πραγματοποιήσει στις 25 Μαρτίου.

Ο Μητροπολίτης είχε καλέσει τους πιστούς να παραβλέψουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, λέγοντάς τους να δηλώσουν ότι βγαίνουν έξω για να γυμναστούν και στη συνέχεια να πηγαίνουν στην εκκλησία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ 11ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΝΙΔΙ ΔΙΚΗ ΓΟΝΕΙΣ

Ελλάδα / Δίκη για θάνατο 11χρονου Μάριου: Ξεσπούν οι γονείς του - «Κατέθεσα και πίσω μου ήταν οι δολοφόνοι του»

Οι γονείς του 11χρονου Μάριου εξέφρασαν την οργή τους για την 9χρονη καθυστέρηση μέχρι να ξεκινήσει η δίκη, αλλά και για τη συμπεριφορά των κατηγορουμένων, λέγοντας πως τους εμπαίζουν
THE LIFO TEAM