Πάτρα: Εικόνες συνωστισμού σε μπαρ στο κέντρο - Διασκέδαζαν χωρίς μέτρα προστασίας

Πάτρα: Εικόνες συνωστισμού σε μπαρ στο κέντρο - Διασκέδαζαν χωρίς μέτρα προστασίας Facebook Twitter
0

Οργή και αγανάκτηση σε κατοίκους αλλά και καταστηματάρχες προκαλούν οι εικόνες συνωστισμού σε κλαμπ της Πάτρας, όπου άτομα νεαρής ηλικίας διασκέδαζαν χωρίς μέτρα προστασίας. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο του tempo24.gr, το βράδυ της Κυριακής σε κλαμπ στο κέντρο της πόλης, δεκάδες άτομα, αγνοώντας τις εκκλήσεις για αποστάσεις εν μέσω πανδημίας και με την περιοχή ένα βήμα πριν περάσει στο «κόκκινο», χόρευαν σαν να μην υπάρχει καν κορωνοϊός. 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Πρόεδρος ΣΚΕΑΝΑ: «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του»

Ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής στην Αχαΐα, εξέδωσε ανακοίνωση, σημειώνοντας πως «ή αλλάζετε ή μας βουλιάζετε».

«Οι αντοχές τελείωσαν, η υπομονή τελείωσε, τα λεφτά τελείωσαν, μην τελειώσουν και οι ανάσες μας και οι ζωές μας. Ανάσα σημαίνει το 23:30 από την Τρίτη και μετά. Οι συνάδελφοι στις κόκκινες περιοχές πλέον δεν ανασαίνουν, καταστρέφονται. Για τον ΣΚΕΑΝΑ, τελείωσαν οι έκνομες και παραβατικές συμπεριφορές. Σταθήκαμε στο πλευρό όλων, συμπαρασταθήκαμε σε όλους, κατανοήσαμε την οικονομική καταστροφή των επιχειρήσεων, καθώς και το περιβάλλον που ορίζει τον ανταγωνισμό μεταξύ μας. Στην Αχαΐα δραστηριοποιούνται 3.000 επιχειρήσεις με 30.000 εργαζόμενους. Κανείς από εδώ και πέρα δεν έχει το δικαίωμα στο όνομα της όποιας οικονομικής ανάγκης, γιατί όλοι έχουμε, να δώσει την αφορμή να μπει η περιοχή μας στο κόκκινο. Ο καθένας μας θα πρέπει να αναλάβει τη ευθύνη που του αναλογεί και να τηρήσει στο έπακρο τα υγειονομικά πρωτόκολλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στεργίου.

«Τώρα όμως, προασπίζουμε τις ζωές και τα συμφέροντα όλων των συναδέλφων και των οικογενειών ημών και των εργαζομένων μας . Δεν επέχουμε καθήκοντα αστυνομίας, δεν οριστήκαμε ποτέ γι' αυτό, αλλά ΔΕΝ θα είμαστε μαζί, από εδώ και πέρα, για όποιον δεν σεβαστεί τους συναδέλφους του, ανεξαρτήτου είδους καταστήματος και είδους παράβασης», κατέληξε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM