Χαλκίδα: Συναγερμός στις αρχές- Εντοπίστηκαν οκτώ κρούσματα σε εργοστάσιο

Χαλκίδα: Συναγερμός στις αρχές- Εντοπίστηκαν οκτώ κρούσματα σε εργοστάσιο Facebook Twitter
Χαλκίδα: Συναγερμός στις αρχές- Εντοπίστηκαν οκτώ κρούσματα σε εργοστάσιο (Eurokinissi/Αρχείο)
0

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά τον εντοπισμό οκτώ νέων κρουσμάτων σε εργοστάσιο στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας Ινδός, ο οποίος εργαζόταν στην συγκεκριμένη επιχείρηση εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ από ιχνηλάτηση βρέθηκαν συμπατριώτες του, επίσης θετικοί στον ιό.

Σύμφωνα με το evima, πραγματοποιούνται αυτή την ώρα τεστ από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο χώρο του εργοστασίου. Μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 70 δείγματα.

Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ό,τι οι αρχές αναζητούν δύο από του Ινδούς, που εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Οι δύο άνδρες φέρεται να εργάζονταν σε χωράφια στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών.


Όταν του ζητήθηκαν τα στοιχεία τους, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι δύο άνδρες έδωσαν ψευδή τηλέφωνα καθώς δεν είχαν άδεια παραμονής με αποτέλεσμα να αναζητούνται τώρα από τις αρμόδιες αρχές.

Ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς επιβεβαίωσε νωρίτερα στο evima πως «έξι νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών. Πρόκειται για έξι άνδρες οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων πρόσθεσε πως έχει ήδη ζητήσει από τον ΕΟΔΥ κλιμάκιο, όπου αναμένεται να πραγματοποιήσει 50 μοριακά τεστ σήμερα ενώ την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου θα γίνουν ακόμη 60 τεστ. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM