Κορωνοϊός στο Blue Star Delos: Σε ξενοδοχείο καραντίνας οι μαθητές και η συνοδός τους

Κορωνοϊός στο Blue Star Delos: Σε ξενοδοχείο καραντίνας οι μαθητές και η συνοδός τους Facebook Twitter
EUROKINISSI /ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
0

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε χθες το βράδυ το πλοίο BLUE STAR DELOS, καθώς θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε Γαλλίδα που συνόδευε είκοσι τέσσερις μαθητές με προορισμό τη Σαντορίνη.

Από την συγκεκριμένη γυναίκα είχε ληφθεί δείγμα κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Κατά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι Γάλλοι μαθητές μαζί με τη συνοδό τους μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μαθητές και η συνοδός τους, έφτασαν στην Ελλάδα μέσω του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος». Εκεί, υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού. Ωστόσο, μέχρι να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, συνέχισαν κανονικά το ταξίδι τους με προορισμό τη Σαντορίνη.

Φτάνοντας στο νησί το γκρουπ ενημερώθηκε από τον ΕΟΔΥ ότι η συνοδός είναι θετική στον κορωνοϊό. Δεδομένου ότι στη Σαντορίνη δεν υπάρχει ξενοδοχείο καραντίνας, τους δόθηκε εντολή για να επιστρέψουν στον Πειραιά.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM