Μεσσήνη: 18χρονος νεκρός από καραμπίνα - Ένταση από συγκεντρωμένους στο νοσοκομείο Καλαμάτας

Μεσσήνη: 18χρονος νεκρός από καραμπίνα - Ένταση από συγκεντρωμένους στο νοσοκομείο Καλαμάτας Facebook Twitter
0

Σε προσαγωγές έχει προχωρήσει η αστυνομία στη Μεσσηνία, μετά τον θάνατο ενός 18χρονου από καραμπίνα. 

Ο νέος άνδρας έχασε τη ζωή του αφού δέχθηκε πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην κοινότητα Πιπερίτσα, στην περιοχή της Μεσσήνης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Ελευθερία», ένας 65χρονος βρήκε μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του τρεις άνδρες και πυροβολώντας με κυνηγετική καραμπίνα τραυματίζοντας θανάσιμα έναν από αυτούς. Μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ο 18χρονος Ρομά διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Όταν ο θάνατος του 18χρονου έγινε γνωστός, συγγενείς και φίλοι του συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο της Καλαμάτας, αλλά και στη Μεσσήνη, ενώ η Αστυνομία έλαβε έκτακτα μέτρα, προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία. 

Από την πλευρά της, η εφημερίδα «Ελευθερία» έκανε λόγο μεγάλη ένταση έξω από το Τμήμα Επειγόντων Περισταστικών του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Σε πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το σημείο ακούγεται κόσμος να θρηνεί.

Μεσσήνη: 18χρονος νεκρός από καραμπίνα - Ένταση από συγκεντρωμένους στο νοσοκομείο Καλαμάτας Facebook Twitter
Μεσσήνη: 18χρονος νεκρός από καραμπίνα - Ένταση από συγκεντρωμένους στο νοσοκομείο Καλαμάτας Facebook Twitter

«Έκρυθμη» η κατάσταση στη Μεσσήνη 

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το messinialive.gr σε αυξημένη επιφυλακή είναι το σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων της Μεσσηνίας, ενώ έχουν έρθει ενισχύσεις από την Αργολίδα και την Λακωνία, καθώς σημειώνονται επιθέσεις και φθορές σε καταστήματα της Μεσσήνης.

 

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/εφημερίδα «Ελευθερία»/messinialive.gr/εφημερίδα «Θάρρος»

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM