Συναγερμός σε γηροκομείο της Αθήνας: Δεκάδες θετικά τεστ κορωνοϊού

Συναγερμός σε γηροκομείο της Αθήνας: Δεκάδες θετικά τεστ κορωνοϊού Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Συναγερμός έχει σημάνει σε γηροκομείο της Αθήνας, καθώς βρέθηκαν δεκάδες θετικά τεστ κορωνοϊού

Πρόκειται για οίκο ευγηρίας στον Άγιο Παντελεήμονα όπου διενεργήθηκαν συνολικά 70 τεστ και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν επιβεβαιωθεί τουλάχιστον 32 κρούσματα. 

Το γηροκομείο αποκλείστηκε και λίγο πριν τις 8μμ κατέφτασε στο σημείο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν έχουν γίνει τεστ σε όλους τους φιλοξενούμενους και το προσωπικό. Η τροφοδοσία του γηροκομείου θα συνεχιστεί κανονικά με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. 

Κατά την τακτική ενημέρωση της Τρίτης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είχε ανακοινώσει ότι από τις 31 Αυγούστου έως τις 20 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν 101 έλεγχοι σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και καταγράφηκαν συνολικά 20 παραβάσεις ενώ επιβλήθηκαν 24 πρόστιμα για μη τήρηση των υποχρεωτικών, περιοριστικών μέτρων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM